Tuin in Nederland
Tuin in Nederland

Tuin in Nederland

Natuurlijke tuin

In de loop der jaren is er veel vooruitgang geboekt op het gebied van tuinieren: steeds meer mensen kiezen voor biologisch tuinieren vanwege de vele voordelen. Het is echter vaak zo dat degenen die zich bewust zijn van de impact die chemicaliën op het milieu kunnen hebben, ook graag met de natuur willen samenwerken om het gebruik van chemicaliën te verminderen. Natuurlijk is het niet mogelijk om elke plant en elke soort in de omgeving te kweken, maar er zijn er veel die in die omstandigheden zullen gedijen en vrij gemakkelijk te kweken zijn.

Wat Nederland in het algemeen betreft, is het klimaat over het algemeen warm gedurende het grootste deel van het jaar en relatief koel in de rest van het jaar. De zomer is relatief lang, maar ook een tijdje bewolkt. Een gemiddelde van 6-8 uur zon in de zomer is niet onmogelijk, vooral als u ten westen van de grote steden bent. De gemiddelde temperatuur in Nederland is ongeveer 10 graden Celsius warmer dan die in Engeland.

Hoewel het fijn zou zijn om wat groen te hebben ten noorden van de grens, is Nederland een land dat relatief weinig groen kent. Er zijn enkele grote steden, zoals Utaging, Donkgald en Trenises, maar er zijn overal bossen, graslanden en akkers. Het is betrekkelijk gemakkelijk om aan planten te komen die niet bloeien, omdat veel Nederlanders geen tuin hebben, maar je kunt veel soorten in bakken kweken en ze binnen laten leven.

Het klimaat in Nederland is over het algemeen aangepast aan het weer, met koude winters en hete zomers. In de zomer kan het smullen zijn voor de tuin met soms extreme temperaturen boven de 100 graden Fahrenheit. In sommige zomers kunnen de temperaturen dalen tot boven de 50 graden. Het land is grotendeels gematigd, maar heeft wat tropische gebieden in de buurt van de kust.

Zelfs met deze beperkingen zal een tuin in Nederland de meest indrukwekkende tuin ter wereld zijn. Er zijn 10,5 miljoen tuinen in Nederland, (bessen, frambozen enz.) Deze tuinen liggen in bossen of op streken. De meest populaire soorten van de Nederlandse tuinen zijn rozen tuinen Geranium, Pistachio, Tamarisk enietal£oxyris. In de potager tuinen overheerst het grote aantal aanwezige bomen.

Het mooiste park van Nederland is Kestersom Gardens, aan de rand van de Kew Gardens. Als je ooit de kans krijgt om Nederland te bezoeken, is dit de plek voor jou. Maak aantekeningen over de soorten tuinen die u ziet. De tuinen, het park en de grachten van Kew behoren tot de mooiste die je in de wereld kunt vinden.

Er zijn andere tuinen over de hele wereld waar u eens moet gaan kijken. Kijk eens naar openbare tuinen in China, India, Syrië, Frankrijk en Duitsland. In het Verenigd Koninkrijk zijn in de Great Park inestones, parkjams en de Chelsea Flower Show, mark is tuinen te vinden. Van alle openbare tuinen is mark de Royal Horticultural Society in Londen en het M&M Travelsodge Park in Chelsea. De RHS Chelsea parken organiseren elk jaar verschillende tuinevenementen.

Lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.