Ontwerp en Interieur
Ontwerp en Interieur

Ontwerp en Interieur

Luxe meubels

Als u op zoek bent naar een winkel die beproefde eigentijdse meubelen kan leveren, ontworpen door de meest vooraanstaande ontwerpers uit Europa, ongeacht uw budget of stijl, dan raden wij u ten zeerste aan om eens bij Design en Interieur te kijken. Er zijn vele toonaangevende internationale ontwerpers, top Europese meubelontwerpers, en als geheel, een fantastische selectie van luxe meubelen die zeker bij uw stijl zullen passen.

Onze grote showroom is gecentreerd rond weelderige zijde tegen wit, mooi linnen en belangrijke fijne stoffen, huiseigenaren of ontwerpers kunnen er zeker van zijn dat er onze klanten keuze voor hun budget vriendelijk meubilair. Het meubilair dat wij verkopen is speciaal ontworpen om de behoeften en eisen van een moderne levensstijl aan te passen, misschien bent u op zoek naar iets om uw woonkamer af te maken of uw woonkamer sfeervol te verbeteren. Of dat nu de bank of zachte zitplaatsen, zitzakken, en fauteuils, of overwegingen een documentatie kamer banken kunnen wij u letterlijk helpen met het meubilair dat u wilt.

Ons productieteam biedt een unieke benadering van meubelproductie, evenals onze creatieve benadering van meubelontwerp. Mensen die een contract aangaan krijgen deskundig ontwerpadvies en de mogelijkheid om naar eigen keuze te creëren. Wij bieden verschillende meubelontwerpen, zodat u de volledige controle heeft over uw eigen meubilair. Onze meubelen zijn goed gemaakt met de nieuwste machines en ontwerptechnologie. Wij brengen u de grootste hoeveelheid variatie en keuze met betrekking tot eigentijdse inrichtingen. Onze luxe meubelen worden geproduceerd van de beste kwaliteit grondstoffen en ontwerpen. Dit verklaart waarom het altijd van hogere kwaliteit is. Alle meubelen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit, getest om de standaard in productie faciliteiten ver te overtreffen. Een groot deel van wat in de meubelen gaat is aluminium. De kwaliteit van het aluminium komt voort uit het feit dat het een speciale legering is. We gaan de extra mijl in onze productkwaliteit om ervoor te zorgen onze klanten zijn Mr. Quality. Het meubilair is gebouwd om lang mee te gaan. Ontwerpers en klanten kunnen er zeker van zijn dat Design & Interieur een uitgebreide productlijn heeft, met meubels variërend van banken, tot lederen meubels, houten meubels, tafels, en verschillende concepten zoals kuipstoelen en barkrukken. Alle meubelen zijn ontworpen en gemaakt naar uw verschillende behoeften, maar worden geleverd met een in elkaar grijpend systeem dat trouw zal doen.

De meubels zijn gemaakt van de beste kwaliteit. De ontwerpen zijn modern en zullen iedereen aanspreken. De meubels zijn ontworpen om uw onconventionele stijl en smaak aan te passen. Het meubilair is het product van ontwerp en vakmanschap, een wonder van de volgende dag. Van het grootste belang is het vakmanschap. Elk probleem in het meubilair is een weerspiegeling van vakmanschap eerste geautomatiseerde levensstijl en zeldzaam kijken concept. Het in elkaar grijpende systeem is de sleutel tot een probleemloos duurzaam leven in meubeldesign. Alle meubels zijn ontworpen voor u om hoe het zou moeten zijn. Het meubilair is ontworpen voor uw comfort en zal worden geproduceerd om uw elke behoefte aan te passen. U zult merken dat Design & Interieur de juiste meubels voor uw huis heeft die passen bij uw ruimte, smaak en stijl. U heeft altijd de keuze uit verschillende kleurenschema’s voor uw kamers.

Het meubilair is een persoonlijk statement. U bent de baas over de stijl in uw huis. Ons assortiment stoelen, sofa’s, tafels en banken is ontworpen om alle smaken aan te spreken. Onze meubels kunnen uw huis volledig veranderen in uw perfecte paradijs. Al onze meubelen die zijn ontworpen door professionals en afgewerkt tot in de perfectie. Onze meubelen zijn de perfecte oplossing voor een gezellige, stijlvolle leefomgeving. Interieurarchitecten (binnenhuisarchitecten), meubelspecialisten (meubelspecialisten) en studenten (onderwijsspecialisten) kunnen allemaal hun gading vinden in ons uitgebreide meubelassortiment. Ontwerpers en specialisten kunnen een samenwerkingsverband aangaan onder de naam Ontwerpers links en inrichters rechts.

Lees meer:

Exclusieve meubels
Design banken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.