Hoe kunt u uw cliënt helpen?
Hoe kunt u uw cliënt helpen?

Hoe kunt u uw cliënt helpen?

Vragen voor dit alles is beschreven in een proces voor helderheid in het leven en een proces voor transformerende coach Utrecht voor het proces van het leven. Wanneer we echter kijken naar problemen in Utrecht, is het absoluut noodzakelijk te onthouden dat onze cliënt de persoon is die met deze problemen te maken heeft. Als we het leven gaan uitleggen en hoe we met het leven moeten omgaan, vragen we om hulp door te vragen naar de gevoelens van onze cliënt.

Een van de belangrijkste vragen voor hulp is: “Wie heeft de leiding over je leven?” Deze vraag kan zowel goed als slecht zijn. Als we kunnen helpen deze vraag juist te laten zijn voor het probleem van onze cliënt en als we onthouden dat onze cliënt de persoon is die met dit probleem te maken heeft.

Deze vraag is goed als we een volledig ontwikkeld persoon zijn. Als het probleem van onze cliënt boven het niveau ligt om zelf de antwoorden te vinden, is het belangrijker dat onze pro tempore oplossingen voor hun problemen aandraagt. Het is niet dat zij de antwoorden niet hebben, het is dat wij niet in staat zijn hen te helpen. In dit geval hebben zij misschien met succes geantwoord, maar dat betekent niet dat wij moedig waren met de vragen die wij hun stelden. Het resultaat is dat wij degene zijn die beter geschikt is om onze cliënt ermee te helpen.

Voor een life coach is de vraag of hij een goed luisteraar is voor de oplossingen van zijn cliënt, evenals de vraag, hoe ik tot de beste oplossing kom voor mijn cliënt, iets tussen ons. Voor sommige cliënten is het een pluspunt om te horen welk probleem je probeert op te lossen. Voor andere cliënten is het geen pluspunt omdat zij zich daardoor in verlegenheid gebracht kunnen voelen. Op een professioneel niveau is dit onderhandelen. doek voorkomen dat het oordeel gebeurt wordt een moeilijke taak voor u.

Bent u een goede luisteraar? U moet leren een goede luisteraar te zijn. Dit betekent luisteren naar wat uw cliënt nodig heeft en wat niet belangrijk is. U moet weten geen dingen te accepteren die niet relevant zijn om hen te helpen het probleem op te lossen waarvoor zij al naar ons toe zijn gekomen.

Ben je in staat om de gedachten die in je opkomen bij elke afspraak bij te stellen? U bent de enige persoon in hun leven en uw gedachten zijn belangrijk. Je kunt reageren op elke gebeurtenis die zich voordoet. Maar, je kunt je gedachten controleren van het krijgen van een negatieve of een goede, in je denken.

Helpt u hen om hun problemen op te lossen? Er kan veel gebeuren in een coachingsrelatie van twee personen. Je kunt merken dat het veel ruzies beslecht, dat er minder conflicten zijn en dat de barometer van vertrouwen nu naar iets hogere hoogten wordt gebracht. Maar dit is niet het hoofddoel van de vriendschap.

Lees meer:
Burn out Utrecht
Loopbaan coach Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.