Het zonne-elektrisch systeem
Het zonne-elektrisch systeem

Het zonne-elektrisch systeem

 Glas glas panelen

Allereerst is het van cruciaal belang in welk gebied u woont en wat de beschikbare bronnen van zonne-energie zijn op het moment van uw locatie. Als u langs de evenaar woont (op het noordelijk halfrond. In het midden van het jaar), dan haalt u het meeste uit zonnepanelen in woonwijken en zeker een glas paneel.

Ook al krijgt u de meeste zonuren midden op de dag, toch zult u waarschijnlijk een aantal bewolkte dagen hebben, aangezien het weer altijd verandert en dit ook van invloed is op de vraag of uw systeem zal werken zoals verwacht, ik bedoel uw zonnepanelen die werken zoals ze zouden moeten werken. Als u in een kouder klimaat woont en uw systeem een niet kW systeem is, dan zullen uw gemiddelde bewolkte dagen gedurende een jaar meer of minder significant zijn.

Systemen van grotere afmetingen (meer dan 5 kWp) zijn over het algemeen niet zo gemakkelijk te installeren als ze op een bestaande constructie worden geïnstalleerd. Een nieuwbouw (nieuwbouw) woning kan een goede gelegenheid zijn, maar normaal gesproken met grote systemen, zou u moeten overwegen om ze in aanbouw te hebben, en in aanbouw totdat ze worden geacht volledig klaar te zijn om de installatie te vergemakkelijken. In dit geval is het gebruikelijk om een full-time servicemonteur te laten helpen tijdens de installatie om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle industriële constructiecodes en andere essentiële vereisten.

Met elk systeem dat is geïnstalleerd zonder het voordeel vanthis soort van pre-accurate planning en installatie, en bovendien wanneer kritische componenten zoals de Plants of nutsbedrijven niet zijn geïnstalleerd, dan de zonnepanelen minder efficiënt zal werken, zal niet de vereiste macht te leveren voor de beste periode van tijd, samen met andere complicaties, en vooral zal uiterst duur om te installeren en te onderhouden … maar geen van deze ernstige nadelen kan worden gebruikt als een excuus om niet met een systeem A goed voorzorgsmaatregelen van kritische duidelijk en passend installeren van een systeem.

Lees meer:

Zonnepanelen met micro omvormer 
Duurzaamheid zonnepanelen 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.